luni, decembrie 8

Dorinte - Amintiri (15.10.2007)

Nu am nevoie de prea multe cuvinte... Poate doar sa imi reaminteasca anumite lucruri sau sa imi intareasca unele convingeri. Am nevoie de gesturi, de priviri, de imbratisari calde, de sinceritate in primul rand! Sunt satula de minciuna, de lucruri ascunse. Prefer adevarul crud unei inselatorii, prefer sa sufar decat sa mor interior incet si sigur.
Un zambet vreau. Vreau sa rad si sa ma bucur de viata aceasta ce se scurge vizibil. De ce? Pentru ca sunt prea putine clipe de fericire deplina, pentru ca tot ce e frumos poate sa dispara intr-o fractiune de secunda. Peste ani si ani voi ramane cu amintirile si de ce acestea sa nu fie frumoase? De ce sa regret? De ce sa imi para rau pentru ce nu am facut? Incep sa ma maturizez. Sau cel putin asa cred. Incep sa vad ca nu e totul chiar atat de roz pe cat am crezut. Griul predomina. Accente de rosu, albastru, galben incearca sa inveseleasca atmosfera. Si de ficare data reusesc.
Un sarut albastru are intotdeauna efect, o imbratisare rosie ma aprinde, un zambet galben imi da speranta. Numai asa pot continua, numai asa ma pot gandi ca nu este chiar atat de greu sa merg mai departe.
Daca cerul imi va veghea fiecare pas, voi indrazni...

6 comentarii:

Unknown spunea...

frumos spus..:)

Anonim spunea...

Gandesti prea mult /:)

Alya spunea...

15.10.2007... o amintire tare urata pentru mine...ajunsa intamplator pe blogul tau imi sare in ochi data...a trecut mult de atunci,dar imi amintesc de parca ar fi fost ieri...uffff...

Adrian Manolache spunea...

ca intotdeauna la obiect si foarte interesant.

have a nice day! :*

Mihaela Chelaru spunea...

Sunt perfect de acord cu tine, e mai bine sa traiesti cu picioarele pe pamant, sa fii rational, pentru a constientiza la timp pericolele sau obstacolele. Daca esti inconjurat de minciuni, viata ta nu poate fi decat un bibelou fals pus deoparte.
Seara faina sa ai!

Gabryelle spunea...

@nDw: Crezi tu? :)

@Alya: Imi pare rau daca am rascolit printre amintirile tale. Stiu cum e... Curaj!

@Adrian: Esti tu dragut!

@Mihaela Chelaru: Multumesc frumos! Si tie iti urez la fel!