marți, octombrie 28

Din nou toamna

Ma gandeam sa mai scriu ceva pe blog, sa gasesc o idee careia sa ii dau curs, sa pot insira sute de cuvinte fara rost intr-un articol pe care probabil il voi citi peste catva timp, gandindu-ma ce-a fost in capul meu atunci, ce am vrut sa spun si ce a iesit din toata ideea.
Nicio chestie practica, niciun lucru interesant, numai aberatii scrise intr-un moment in care lipsa de ocupatie e crunta, iar dorinta de a mai enerva cateva persoane este din ce in ce mai mare. Partea proasta este ca nu le gasesc in apropierea mea, asa ca imi manifest frustrarile sau ideile ascunse prin intermediul bloguletzului astuia care ma suporta de fiecare data, fara sa imi faca vreo observatie sau sa ma mustre strasnic.
E toamna si multe lume se plange ca e trista. Chestia e ca nu inteleg de ce. Nu au mai fost si alte perioade de 3 luni in anii precedenti care sa poarte numele anotimpului toamna? Nu se intamplau aceleasi chestii? Cadeau frunzele din pomi si inainte, nu e prima data. Culorile le-ati mai vazut. Plimbari prin parc ati mai facut. Si pentru ce va plangeti? Frig, ger, vreme de dormit sau de facut copii, fiecare cu preferintele sale... Da, asa e, dar ati mai experimentat senzatiile. Ploaia? Ploua mai mereu, nu conteaza anotimpul.
De ce se plange lumea atunci? Sa fie oare incapabili de adaptare? Incapabili de a trece peste anumite perioade cu zambetul pe buze si optimism molipsitor?
Hei... Reveniti-va!

Un comentariu:

Andreea spunea...

Poate "lumea" se poarta asa toamna pentru ca exista amintiri ale unor fapte petrecute in perioada asta,in anotimpul asta.O sa spui "si ce?amintirile le ai mereu".Da,dar acum sunt mai intense.