vineri, ianuarie 16

Leapsa - Part One

Primesc cu drag de la Adrian leapsa de zilele trecute potrivit careia ar trebui sa spun 11 lucruri despre mine. Imi place ideea de "11", ca nu mai e 10, ci "11", unul din numerele mele preferate.


Asadar:

1. Am aproape 20 de ani si in ultima perioada am crescut cat altii in 10.

2. Sunt energica si plina de viata, dar cand ma supar, se intampla din fericire foarte rar, nu ma mai scoate nimeni din starea respectiva. Ooops... Ba da, exista si niste exceptii!

3. Imi ador prietenii, tin la ei mult, mult de tot si nu i-as da pentru nimic in lume.

4. Imi place Bucurestiul, agitatia si diversitatea asta din fiecare zi.

5. Copilul din mine isi face simtita prezenta de fiecare data. Imi place sa cred ca intotdeauna va ramane o doza de inocenta, candoare si pofta de joaca. A, si apropo de copilarie... Ciocolata e preferata mea. ;))

6. Ador marea, este locul meu preferat. Ma linisteste, ma calmeaza, ma face sa vad totul dintr-un alt punct de vedere, mult mai calculat.

7. Sunt sociabila si imi place sa descopar lucruri noi. Asa ca, daca s-ar putea sa calatoresc tot timpul si sa vad locuri interesante, ar fi perfect.

8. Mi-e intotdeauna dor de „acasa”, sa simt ca tuturor le-am lipsit, ca sunt mereu binevenita. Si, inca ceva, ca atunci cand conduc si tata este in dreapta, nu mai comenteaza, nu de-alta, dar nu mai are de ce. ;))

9. Sunt incredibila cand ma impiedic, toata lumea este in delir. N-am nevoie de polei sau drum periculos. NU! Drumul perfect uscat si in linie dreapta s-ar putea sa aiba niste mici deficiente pe care numai eu sa le gasesc. Daca mai sunt si scari, atunci e senzatie! Toate astea mi se intampla numai cand sunt inconjurata de oameni, singura parca ma mai descurc. :D

10. Sunt indragostita de iubire si iubesc in felul meu.

11. Sunt fericita si asa vreau sa raman mereu!

2 comentarii:

Anonim spunea...

I like #11.
Keep it that way ! ;)

Gabryelle spunea...

Am sa incerc... Nu depinde numai de mine. :) Mersi, Anonim!