marți, septembrie 9

Cuvinte grele

De ce nu pot sa dorm? Mai e putin si rasare soarele, dar nici urma de somn. Ma intorc de pe o parte pe cealalta, muzica nu mai are niciun efect, televizorul cu atat mai putin. Mos Ene ma evita. Vrea o intalnire intr-o cu totul alta noapte, nu acum, cand am nevoie, mare nevoie.
Sunt obosita, epuizata fizic si moral. Dar nu pot sa atipesc macar. Off, as vrea un somnifer, un tranchilizant sau poate o pastila miraculoasa. Intr-un ultim caz, ar merge cateva vorbe bune si o imbratisare. Sa adorm asa. Nici macar plimbarea aia de mai bine de o ora nu a reusit sa ma oboseasca. Era racoare afara, iar eu singura printre picaturi. Acasa se dormea, era liniste. Poate ca ai mei visau deja: mama se gandea ca mai e putin si iar isi intra in rol, iar tata ca trebuie sa schimbe bucsele sau ca nu mai face contact stopul pe frana. Taximetristii erau singurii fara somn, se duceau sau se intorceau de la gara.


Vitrine de magazin iluminate, un ametit ce isi adusese aminte ca trebuie sa cumpere ceva de la Nioka, multa liniste. Era pustiu.
Drumul spre casa a parut mai lung decat de obicei.

PS: Hidin' in a safer place.

Niciun comentariu: