joi, septembrie 11

Yaaay!

Buna dimineataaaaaaaaaaa de la resedinta mea de vara! Sunt fericita... Rau de tot...
E aproape 7 si nu imi vine sa cred. O noapte de barfe, taifas, glume mai mult sau mai putin sarate. In orice caz, fenomenal.
Plecam la Craiova peste cateva ore si vom avea ochii impaienjeniti de somn. Oboseala, dor de somn, tratament garantat! Liniste, pasarele cantatoare, insecte, lupte cu niste tantari pa care i-am dat gata, ce sa mai, ati fi vrut sa fiti aici, mai mult decat foarte sigur. Avem multa energie si mult mai multe idei carora vrem sa le dam curs. Pacat insa ca unele sunt mult prea iesite din comun ca sa le punem in practica. Intelegeti voi, doar suntem fete, adolescente si cu imaginatie debordanta.
Miru, you rock! I love you! Hai la inca o portie de cartofi prajiti, piept de pui, salata de-aia de care faci tu, fructe si sandvis in miez de noapte, Pepsi si rasul tau incorigibil. Ne intoarcem peste cateva zile. Gratarel, bericica, gasca... O sa fim toti!
Si inca ceva... Somn usor celor care inca mai viseaza... Spor la treaba celor care muncesc...
O zi placuta in continuare! Noi... Ne retragem la somn pe meleagurile viselor. HA!

Un comentariu:

Miruna spunea...

mi-au placut super mult cele 2 zile..aveam nevoie de asa ceva...simteam nevoia sa vb...sa barfim...sa ma relaxez...poop data viitoare o sa mergem mai multi...