vineri, septembrie 12

Undeva, departe

Si inca o data iti dai seama de ce iti e dor... Inca o data iti dai seama cat a gresit. Iar realizezi ca putea fi altfel.

Te-ai trezit dis-de-dimineata, stiu. Nu ai avut niciun vis. A trecut ceva timp de atunci. Esti obosit si ai un milion de alte probleme care iti distrag atentia. Lucrurile importante pentru tine sunt cu totul altele decat sentimentele. Asta ai vrea sa crezi. Si stii ca te inseli. Dar iti place sa te crezi puternic, dur, de neinduplecat. Esti om, unul dintre putinii care a mai ramas.

Ai sa evoluezi, copilule! Cum razi acum de trecut, asa vei rade si in viitor. Tot de el, de trecutul tau, dar unul mai apropiat. De ce? Pentru ca poti, pentru ca stii sa faci fata lucrurilor. Iti doresti mai mult decat orice altceva sa reusesti, sa te mandresti cu ceea ce creezi.

Ai renuntat la superficialitate. Dar esti mult prea increzator. Te bazezi pe oameni, iti pui toate sperantele in ei si gresesti. Oricum, nimic rau nu se poate intampla. Esti om si asta e viata. Trebuie sa treci prin toate ca sa capeti experienta si tupeu. Modul in care o faci e esential.

Ramane de vazut...

Cu putin mai mult curaj, cu mai mult chef de viata, putina grija...


Un comentariu:

Andreea spunea...

nu pot sa ma abtin sa nu zic. apropo de titlul postului tau: Undevaaaaaaaaaa departeeeeeeeee e iubirea meaaaaaaa...undevaaaa acoloooo .... ;))